Ik fotografeer graag de dagelijkse bezigheden van het volk. Ik ben geïnteresseerd in hobby’s en passies van mensen waar het fanatisme vanaf spat en die vaak ver van mijn eigen bed staan. Ook heb ik een haat liefde verhouding met het (massa) toerisme. Ik vind het fijn om alle gekkigheden van de mens vast te leggen. Dit zijn vaak houdingen of gedragen waar mijn mond van open valt en waar ik vaak direct een (negatief)oordeel over heb. Als ik het fotografeer ben weer van mijn oordeel af en kan ik het weer naast me neer leggen. 

Ik ben ongeveer vijftien jaar geleden als echte autodidact begonnen met fotografie. Tijdens mijn eerste verre reis was ik niet meer weg te slaan bij de insecten die ik uren lang ging fotograferen. Momenteel ben ik vierdejaars student aan de Fotoacademie in Amsterdam en hoop volgend jaar cum laude af te sturen.

Ik ben freelance beschikbaar voor reportage opdrachten. Verder verzorg ik fotocursussen, zowel digitaal als analoog. Mocht een serie of enkele foto u erg aanspreken en wilt u deze fysiek afgedrukt hebben, neemt u dan contact met mij op. In overleg zijn alle formaten en drukmogelijkheden bespreekbaar.